På rosdala gården

Verksamheter

Rosdala Katthotell

Katthotell

Ett mysigt och lyxigt katthotell i lantlig miljö. Det är viktigt för oss att varje kattgäst får det den behöver för att vara trygg och nöjd under sin vistelse här. Alla våra kattrum har tillgång till uteplats under tak med utsikt över fruktträdgården och fälten utanför. Varmt välkomna till oss!

 

Till katthotellet

Rosdala hästgård

Stall, Ridhus & Lektioner

Här erbjuder vi lektion i dressyr, markarbete & working equitation, WE och träning för domare Eva Nilsson. Vi arrangerar även programridning, samt erbjuder tömkörning. Ni kan rida både ute och inne beroende på väder och önskemål. Ni kan hyra ridhus. Ridhuset är 20x60m med grus/träflis, uteridbana ca 20x40m med grus samt en 400m lång galoppbana med grus. Det finns hindermaterial / dressyrstaket att låna. Vi har även ett nyrenoverat stall med totalt tio boxar.

 

Till hästgården

Rosdala kennel

Uppfödning och tävling

På gården finns även ett gäng hundar och vi föder upp dvärgpudlar, mestadels svarta! Vi har godkänt kennelnamn ROSDALA. Hundarna är mycket bra mentalt, pigga, aktiva och vill gärna jobba men gillar mysa likaväl! Flera av våra egna hundar samt uppfödningar har både tränat och tävlat agility, rallylydnad, m.m. med fina resultat och stor glädje! Alla hundar som används i vår kennel är utställda och har en god extriör!

 

Till hundarna

Rosdala Lantbruk

Lantbruk

Rosdala gården består av 110 hektar åkermark där vi odlar sockerbetor, korn, vete och raps. En liten bit vall som vi skördar ensilage till hästarna har vi också, säljer även en hel del halm i storbalar. 

 

Till lantbruket
på Rosdala gården

Detta är vår vardag

Katthotell

hästgård

kennel

lantbruk